MULTI MEDIJA CRID Pre set

Multi Medija mjerni uređaj predstavlja novost u korištenju opreme na benzinskoj postaji. Pored osnovne funkcije sigurnog i kontroliranog istakanja goriva na 15 " TFT displaju prikazuje pripremljene upute, obavijesti, reklamne poruke ili dopušta pristup do osnovnih obavijesti na internetu kao što su vremenska prognoza, stanje u prometu ili do drugih koje se podese na web server računalu u kiosku benzinske postaje. Mjerni uređaj sa CRIDom (Card Reader In Dispenser = čitač kartica u mjernom uređaju) predstavlja dopunu funkcija naplate prodanog goriva putem kreditnih kartica na samom mjernom uređaju.

Potrebno je prirediti sučelje CRIDa i informatičkog rješenja u benzinskoj postaji. Pre set ili tipkovnica za predbiranje količine ili iznosa goriva koje se želi istočiti na mjernom uređaju je koristan dodatak mjernih uređaja, posebno na onim benzinskim postajama gdje kupci traže visoki standard kupovine u sustavu samoposluge prodaje goriva.
SATELITI


Posebne izvedbe istakačkih mjesta za skučene benzinske postaje ili marine, te posebno za kamionske otoke moguće je izvesti sa satelitskim mjestima istakanja sa 1 ili 2-4 pipca.Postanite naš partner

Ako želite vrhunsku kvalitetu i uslugu. Sve za vašu benzinsku postaju na jednom mjestu.

Kontaktirajte nas