POVIJEST

Naše današnje poslovanje temelji se na 70 godina iskustva
i vrhunskoj kvaliteti.
Prije više od 70 godina osnovano je poduzeće koje se bavilo održavanjem benzinskih postaja. Tijekom 50tih godina prošlog stoljeća servis je prerastao u tvornicu mjernih uređaja za istakanje goriva poznatu kao MEBA. Organizacijskim promjenama tvornica je prerasla u Prvomajsku TUBS, a kasnije u dioničko društvo TUBS d.d.

Od 1996. godine ulaganjem kapitala, tehnologije i iskustva osnovano je s uglednim njemačkim proizvođačem Scheidt&Bachmann GmbH društvo za proizvodnju, montažu i servis mjernih uređaja i ostale opreme za benzinske postaje Scheidt&Bachmann TUBS d.o.o. Poslovi su razgranati na tržišta susjednih zemalja i stalno se šire putem mreže ovlaštenih distributera i servisa. Iz prethodnog razdoblja proizvodnje poznate su serije mjernih uređaja Panorama, Alfa, Beta, Gama i Delta, a sada mjerni uređaji četvrte generacije serija MZ i ZSM.

Društvo djeluje samostalno i u okviru TUBS d.d. grupe. Zajedno sa Specijalnom opremom d.o.o., Scheidt&Bachmann TUBS d.o.o. svoj razvoj zasniva na širokoj ponudi proizvoda i usluga, te prilagodbi opreme za benzinske postaje, skladišta naftnih derivata i avio-servisa. Partneri smo velikih i respektabilnih domaćih i inozemnih kompanija.

2022. godine tvrtka mijenja ime u Tubs Tehnologija d.o.o.


DJELATNOST

Osnovna djelatnost je vlastita proizvodnja mjernih uređaja za
istakanje goriva.
Proizvodi (naša proizvodnja) - mjerni uređaji za istakanje goriva u širokom spektru raznih modela i uslužni uređaji za benzinske postaje također u više modela s raznim opcijama.

Ostali proizvodi - dodaci za mjerne uređaje i satelitska mjesta za istakanje, ostala oprema za Benzinske postaje kao što su ormarići i police za dodatni asortiman, centralna utakačka okna, kutije za pijesak, posude za otpad, psihološke barijere i rezervni dijelovi za mjerne i uslužne uređaj.


USLUGE

Najveća servisna mreža za mjerne uređaje
za istakanje goriva u Hrvatskoj.
- montaža i ispitivanje opreme na terenu, ispitivanje sustava za povrat benzinskih para

- servis i popravak na terenu i u tvornici

- obnavljanje mjernih uređaja naše proizvodnje

- održavanje i preventivni servisi na benzinskim postajama

- adaptacija i izrada cijevnih instalacija iz metala ili plastike (OPW KPS)

- baždarenje mjernih uređaja na terenu i u tvornici


ZASTUPSTVA

Najveća imena benzinske industrije naši su partneri.slika130

- LED rasvjeta jednog od najpoznatijih i najnaprednijih prizvođača idealna za benzinske postaje, iznimno efikasna i štedljiva te dugog životnog vijeka.


- Pokazivač cijena se izvodi i dobavlja kao cjelina od tvrtke PWM GmbH, te se isporučuje s upravljačkom jedinicom i odgovarajućom komunikacijskom pločicom za povezivanje pokazivača cijena i kompjutera (POS sustava). E-readerboard (dinamički display) se sastoji od tri modula s 32x16 LED lampica, tj. ukupno 96x16 LED lampica u raznim bojama s 3000 mcd i kutom vidljivosti od 70°/30° na crnoj podlozi.


slika130

- OPW je jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme u naftnoj branši. Svojim širokim spektrom proizvoda, kao što su plastični cjevovodi i šahtovi, cjelovitom paletom ventila i ostale opreme za nadzemne i podzemne primjene, te sustavima nadzora spremnika i opremom za specijalne aplikacije, pokriva praktički sve potrebe na benzinskim postajama.


slika130

- Petrovend nadzorni sustavi spremnika predstavljaju pouzdan, točan i napredan sustav mjerenja, evidencije, kontrole, izvještavanja i alarma sadržaja goriva i vode u ukopanim podzemnim spremnicima. Mjeri i preračunava bruto i neto količine pri prijemu i zalihama. Moguće ga je povezati s POS sustavima na objektu benzinske postaje ili centralom. Isporučuju se različite verzije opreme.


slika130

- Potopljene pumpe Fe Petro, IST - inteligentne ili STP - standardne izvedbe te AdBlue (DEF) pumpe iz nehrđajućeg čelika izrađene potopljene centrifugalne pumpe, s dodacima predstavljaju pouzdan sustav dobave goriva za složene situacije, velike benzinske postaje ili benzinske postaje u marinama.


slika130

- ASF sustav predstavlja efikasan i jeftin, te ekološki prihvatljiv sustav kontrole međuprostora kod ukopanih spremnika s duplom stjenkom kao i kod dvostjenih cjevovoda.


CERTIFIKATI

Imamo sve potrebne certifikate za zemlje u koje izvozimo. 

NAŠI ISTAKNUTI PROJEKTI I PARTNERI

Povjerenje su nam ukazale vodeće komapanije i brendovi.POLITIKA KVALITETE
Postanite naš partner

Ako želite vrhunsku kvalitetu i uslugu. Sve za vašu benzinsku postaju na jednom mjestu.

Kontaktirajte nas